Két Tannyelvű Családi napközi (magánóvoda)

A Kapy Kuckó Két tannyelvű Családi Napközi Budapest II. kerületének szívében igazán szeretetteljes és meleg környezetben gondoskodik a kisgyermekekről a szüleiktől távol töltött időben. Működésünk, programjaink, fejlesztő foglalkozásaink magánóvodai színvonalúak. Együtt fedezzük fel a világot sok játékkal, mesével, énekléssel, zenével és színes foglalkozásokkal. Mindezt párhuzamosan Magyar és Angol nyelven.

A "magánóvodában" a gyermekek gondozását 1 -7 éves kor között vállaljuk heti 5 vagy 3 napos, esetleg egész, illetve fél napra vagy alkalmanként pár órára, igénytől függően. 

A Kapy Kuckó családi napközi (magánóvoda) arculatát alapvetően meghatározza a családias, otthonos légkör, a gyermekközpontúság, egészséges életmódra nevelés, a sokoldalú képesség- és készség fejlesztés, óvoda-előkészítő bölcsőde és iskola-előkészítő csoportjaink, valamint az angol nyelvi nevelés. A családi napközi programjában, akárcsak egy kéttannyelvű magánóvoda esetében is intenzív szerepet kap a nyelv megismerése és megszerettetése. Társalgás centrikus angol alap szókincs és az általános beszédpanelek elsajátítása, dalok és mondókák játékos tanulásán keresztül. Így a gyerekek életszerű helyzetekben, az óvodai életbe integrált módon ismerkednek meg az idegen nyelvvel, hasonlóan ahhoz, ahogy azt az anyanyelvükkel tették illetve teszik.

A Kapy Kuckó Családi napközi Budapest II. kerület szívében zöld övezetében a kis létszámú gyermekcsoportoknak köszönhetően lehetővé teszi a személyre szabott törődést, elősegíti a személyes kötődések kialakulását, és a meghitt hangulatot. A családias légkörnek köszönhetően, a kicsik közösségbe való beilleszkedése és biztonságérzetének kialakulása könnyebben, gördülékenyebben történik.

A családi napközi budapest II. kerület lehetőségeit figyelembe véve alapult meg. Budapest II. kerülete több kiváló fejlesztő programot is biztosít az óvodáskorú gyermekek számára. (pl: Pál-Völgyi barlang, Csodák palotája, bábszínház.)